Magisk natt i naturen

Orrfuglleik er noe alle burde få med seg – et sikkert vårtegn og en fantastisk naturopplevelse. For aller første gang skulle jeg i tillegg prøve meg ut på overnattingstur i skogen – helt alene! Det er fortsatt bra skiføre i Romeriksåsen så turen gikk inn i skogen mandag kveld med ski og pulk.

Når mørket la seg over myra ved 22-tiden krøp jeg ned i soveposen min – med klump i magen og hjertebank, men fast bestemt på at dette skulle jeg klare! Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt bedre netter, men jeg sov i hvert fall innimellom. Månen lyste opp hele natta igjennom og stjerneklart var det også, så det ble liksom aldri helt mørkt.

Ved halv fem tiden våknet jeg av at leiken var i gang – lydene av orrhønene som klukker og orrhanenes ‘svosj-lyder’ er bare vakkert. Jeg lå en halvtimes tid og beundret dem fra gapahuken jeg sov i før jeg slumret videre.

Følelsen av å våkne opp til sol og vårmorgen i skogen er ubeskrivelig – og ikke minst føle på mestring av å ha klart meg alene igjennom en natt i skogen. Gleder meg allerede til neste natt i skogen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s