Hurra for dette vakre landet vårt

Familien fjolls til fjells skulle etter planen feire 17. mai og pinsehelgen i England, men da far i huset fikk prolaps i ryggen ble det langhelg til fjells i stedet. Barna var naturlig nok veldig skuffa, men vi fikk noen fine dager i nydelig vær på hytta.

Våren byr på et yrende dyre- og fugleliv så det spriter opp turene for både barn og voksne. Vi så hoggorm, hoggorm som hadde skiftet skinnet sitt, død hare, flere ryper, hegrer, rugde og gjøken.

Herman og jeg testet hengekøyene igjen – rett utenfor hytta- i deilig fjelluft. Vi skal ærlig innrømme at det ble litt lite søvn- Ikke blir det ordentlig mørkt ute om natta nå og samtidig var det et herlig fugleorkester natta igjennom.

Stille 17. mai feiring til fjells

 

På vei opp til Langfjellet – utsikt inn i Rondane
Natt i hengekøya

Pinsehelgen ble avsluttet her hjemme i Gjerdrum med langtur for mor. Jeg hang meg på tur med Nannestad Turlag som tok oss igjennom ‘Romeriksåsen på langs’ – totalt ca. 25 km som tok nærmere 7,5 time. En lang, men flott tur i vakkert landskap og med så mange andre hyggelige turfrelste folk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s