Klar, ferdig, gå!

Klær og utstyr er pakket og kjørt til fjells og Julie og jeg er klare for å nyte fjelleventyret i 100 dager fremover. Nå skal vi senke skuldrene, puste inn klar fjelluft og bare glede oss over alle opplevelsene som står for tur. Vi gjør litt som geitene og sauene om sommeren – vi stikker til seters for å gjøre oss fete og så kommer vi ned til lavlandet igjen når noen gidder å sanke oss inn igjen til høsten:)

De første seks ukene i sommer skal vi alle fem (Tyr må vi jo ikke glemme) ha ferie sammen hvor høydepunktet er ‘Norge på tvers’ tur og besøk til Helgelandskysten. Ungene gleder seg mest til uka på Meløy – i følge barna er det nesten like bra som Florida…:)

Fra skolestart i august er det bare vi jentene igjen til fjells og med hytte som base fortsetter vi vårt fjelleventyr derfra. Vi har laget en lang liste over turmål og ting vi har lyst til å gjøre men kommer til å la vær og humør styre hva vi gjør når. Julie får være litt tursjef og hennes ønsker får veie tyngst:) Vi tar gjerne i mot turtips som man tror kan passe for og ikke minst fenge en 11-åring!

4 kommentarer om “Klar, ferdig, gå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s