Topptur er gøy!

Uke 3 av fjelleventyret er godt i gang. Varmen vedvarer og livet utendørs er langt mer behagelig enn innendørs om dagen. Forrige uke dro vi avgårde med telt og proviant for topptur til Norges nest høyeste fjell. Toppturen til Glittertind ble en god opplevelse for både unge og gamle, to – og firbeinte. Visste du forresten at utsikten fra Glittertind er mye bedre enn fra Galdhøpiggen? Det kan du lese mer om på TOPPS-bloggen – HER. 

Glittertind – 2454 moh
Hele gjengen på toppen! Flott skue i alle retninger.

Vel nede igjen fra toppen etter totalt 6,5 time på tur var det deilig å hvile ut litt i teltet. DNTs hytte, Glitterheim, ligger idyllisk til innerst i Veodalen – et flott utgangspunkt for både toppturer og hytte-til-hytte tur videre inn i Jotunheimen. Vi kommer garantert tilbake hit en gang:)

Med barn på tur er sykkel alltid et godt fremkomstmiddel på transportetapper:)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s