Den som intet våger, intet vinner

Skal du på tur igjen, mamma? Drømmer du om tur hele tiden du, eller? Kanskje ikke så rart at det dukker opp sånne spørsmål rundt middagsbordet her i Fjellkroken 4 når mor i huset annonserer at hun skal bruke helger og en ferieuke i juli på å gå fra Oslo sentrum til Dovre. 435 km gjennom vakkert og variert kulturlandskap, skog, myr og høye topper i Rondane. Ingenting slår følelsen av å være på langtur, selv om det nå blir litt delt opp. Jeg kan jo ikke ta fri flere måneder hvert år bare for å gå tur……

Sammen med husbonden ble første etappe unnagjort i dag, på selveste 1. mai. Fra Oslo Plaza i sentrum fulgte vi Akerselva hele veien opp til Maridalsvannet – en utrolig vakker og interessant tur med mange muligheter for gastronomiske stopp underveis hvis man ønsker det:) Vi tok likeså lunsjen i Mathallen og en kaffe i Nydalen på vår vei igjennom byen.

Vi brukte 2.5 time på 12 km  – det ble endel stopp underveis for det er jo så mye å se på. Fra toppen ved Maridalsvannet gikk vi tilbake til Kjelsås hvor vi hoppet på bussen tilbake til sentrum.

Gleder meg til neste etappe; Maridalsvannet – Øyungen – da blir det skikkelig skogstur og jeg kommer meg litt ordentlig inn i Nordmarka. Hvis det er noen som har lyst til å være med og slå følge på en etappe eller to er det bare å skrike ut. Bare hyggelig med turfølge:)

Den som intet våger, intet vinner. Den som går i Rondane skaper minner. Den som tar stien forsvinner. Blant lyng, trær og pinner…..

Rondane – med Grimsdalshytta i bakgrunnen. Sommeren 2014.
Rondane – med Rondvassbu i bakgrunnen. Sommeren 2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s