Hedmark for mine føtter

Etter 9 etapper fra Oslo sentrum har jeg nå kommet meg til Hedmark og Stange kommune. Turen har så langt bydd på flotte naturopplevelser og jeg har stiftet bekjentskap med mange nye turområder. Siden stien flere steder også går nærmere bebygde strøk vandrer man igjennom et rikt kulturlandskap. Det som er sikkert er at man får øynene opp for nye steder å gå tur som man ellers ikke ville tenkt på.

Jørgen & Tyr langs Gransjøen – Stange Almenning – etappe 9
Marte & jeg tar en pust i bakken på toppen av Kamphaug i Nordmarka – etappe 2.

Med på de ulike etappene har jeg hatt følge av ulike venner eller Jørgen & Tyr. Kun to etapper har gjennomført alene og på den første av disse klarte jeg å rote meg helt bort. Det er i hvert fall en ting jeg har erfart så langt og det er at kart & kompass er helt nødvendig underveis fordi det er ikke alle steder stien er like godt merket. Selv om jeg trives godt i mitt eget selskap er det hyggelig med turfølge og noen å dele alle opplevelsene med.

Denne helgen har jeg innvilget meg ‘gåfri’ og vi har vært en tur på hytta, men i pinsehelgen bærer det ut på vandring igjen og da er målet å komme seg fra Stange og opp til Rokosjøen rett sør for Løten. I mellomtiden kan jeg kose meg med å studere kartene og planlegge hver etappe som ligger foran meg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s