Turdag 1- smak av Hedmarksvidda

Vi startet med friskt mot ut fra Målia i dag morges. Gikk på en høyde og igjennom vakkert myrlandskap. Kun etter 3,5 km kom vi til skiltet som viser at jeg nå er midtveis mellom Oslo og Hjerkinn!

Etterhvert fikk vi litt stigning opp mot Gitvola på 852 moh – Løtens høyeste topp. Der var vi så heldige å kunne nyte lunsjen innendørs i en koie under utsiktstårnet. Det satte vi pris på siden det kort tid før kom en snøbyge❄️ Og underveis mot toppen lærte vi i dag om heksekulturen som engang utspant seg i disse trakter.

Fra toppen bar det nedover mot Snippkoia og Brennseteråsen. De siste kilometerne føles alltid som mange mil, men plutselig var vi så heldige at vi så en reinsdyrbukk utpå en av de siste myrene vi krysset. En enslig kar på tur akkurat som oss. Etter 16 km og litt over 5 timer kom vi frem. Nå blir det avslapning, lese bok og spille kort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s