Turdag 3 – Dagen som Birkebeiner vandrere

Da vi våknet fredag morgen var ikke Julies turmotivasjon på topp. Etter en titt på kartet ble vi enige om en alternativ rute til turmålet vårt, Øyungshytta. Så istedenfor vandring over fjellet (som mor hadde gledet seg lenge til) fant vi opp et nytt Birken konsept; Birken vandring. Vi fulgte stort sett Birkenrittet traseen opp mot Øyungen.

Det er viktig å la barna være med i turplanleggingen og ta deres ønsker på alvor.

Været var endelig på vår side i går så til og med t-skjorta ble tatt i bruk. Lunsjen ble inntatt på en koselig rasteplass midt i et hyttefelt på Ringsakerfjellet. Etter lunsj vandret vi forbi Nysætra – en idyllisk gammel setergrend.

Utpå ettermiddagen nærmet vi oss endelig Øyungen og det kjentes ekstra godt å endelig komme innpå fjellet. Og aller best – å få besøk av pappa Jørgen og Tyr. Med påfyll av proviant ble det en koselig kveld på denne nye flotte hytta. Dit må vi tilbake på besøk en annen dag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s