Turdag 6 & 7 – siste del av Rondanestien

Da er jeg godt i gang med de siste 8 etappene mine av Rondanestien🥾💚 Jeg og min mor som er med meg de første fem dagene startet ut fra Øyerfjellet i nydelig sommervær i går☀️ Etter 15 km kom vi frem til koselige Vetåbu hvor vi sov til i dag og vi var så heldige å ha hytta helt for oss selv.

I natt kom et værskifte så shortsen ble bytta ut med ulltrøye og pannebånd i dag. Vi vandret av gårde i lett regn men etter et par timer letta været. Kun sett sauer, et par ryper og et par heilo på vår tur i dag.

Nå sitter vi under hvert vårt ullpledd med fyr på peisen og drikker te inne på Jammardalsbu. I morgen går ferden videre nordover inn på Venabygdsfjellet🏔🥾

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s