Turdag 12 & 13 – siste del av Rondanestien

Snipp, snapp, snute så var tureventyret på 435 km ute….

I går, søndag, vandret Evelina og jeg fra Dørålen til Grimsdalen. Turen mellom de to dalene bød på variert terreng og flora. Vi startet med å gå 5 km igjennom steinete Dørålglupen – en spesiell og artig opplevelse.

Deretter bar det ganske bratt nedover til Haverdalen hvor vi rastet og Evelina testet badetempen😉 Videre 300 høydemeter oppover igjen til vi kom på en høyde hvor vi etterhvert så ned i vakre og frodige Grimsdalen. Heldige oss hadde fått fraktet en av sekkene med bil til neste hytte så vi byttet på å gå med sekk👍

Vel fremme på Grimsdalshytta kunne vi tørke klær, slappe av og meske oss med deilig mat. Hurra for Turistforeningens flotte hytter og hyggelige vertskap!

I dag, mandag, var vi tidlig oppe og underholdt resten av hyttegjestene med vår morgenyoga på plenen foran hytta🙏 Etter deilig frokost bar det rett ut på siste etappe mot Hjerkinn for å rekke toget kl. 1530. Slitsomt å starte dagen med å forsere nye 300 høydemetere, men vi kom oss opp!

Korte bildestopp og kaffepause underveis og til slutt brusstopp på Hageseter da vi kom til sivilasjonen. De siste kilometerne av turen krysset vi E6 på Dovrefjell før et strekke igjennom bjørkeskogen.

Da er målet nådd – 435 km har jeg vandret langs Rondanestien. 150 av disse er unnagjort nå de siste 8 dagene. Nå skal kroppen og ikke minst føttene få hvile noen dager😉

Flere bilder og refleksjoner fra turen kommer etterhvert👌

En kommentar om “Turdag 12 & 13 – siste del av Rondanestien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s