Oppsummering av Rondanestien

 

Den som intet våger, intet vinner – Den som går i Rondane skaper minner – Den som tar stien forsvinner – Blant lyng, trær og pinner

Våren og sommeren 2019 gikk jeg Rondanestien fra fjord til fjell på 435 km. Jeg tok turen over mange etapper fra jeg startet i Oslo sentrum 1. mai til jeg kom i mål på Hjerkinn 5. august. Helger, et par ettermiddager etter jobb og en del feriedager gikk med denne våren og sommeren, men det var det verdt! Mestringsfølelsen er stor når man har klart å holde på et sånt langsiktig mål og faktisk klarer å gjennomføre med glans:)

Les mer om min oppsummering fra turen her: Rondanestien 2019

Går du selv og tenker på å dra på en lengre tur? Da anbefaler jeg deg å lese erfaringene fra meg og andre turgåere her: https://rondanestien.dnt.no/om/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s