Høsten 2018

Jentenes fjelleventyr høsten 2018

Mamma Monica og datter Julie skal følge drømmen og tilbringe hele sensommeren og høsten til fjells i år. Vi har ikke laget noen detaljert turplan ennå men vi planlegger å bruke hytta på Vinstra som base og dra på ulike turer og ekspedisjoner derfra. Det blir nok noen teltturer i nærområdene, turer inn til Rondane og Jotunheimen med overnatting på ulike hytter, toppturer, fisketurerer……….her er det kun fantasien som setter grenser! Og innimellom alt dette må vi selvsagt få inn litt undervisning for Julie:)

Høsten 2017

Småviltjakta 2018 

De to siste jaktsesongene har ikke vært særlig innbringende for familien ‘fjolls til fjells’ så i år håper vi på bedre tider og full fryser. Årets første jakttur går til Ljørdalen øst for Trysil, etterfulgt av noen dager i høstferien på jakt i Skåbu. Ingenting slår jakttur i flott høstvær hvor hund og jeger jobber for felles mål!

I mellomtiden drømmer vi oss tilbake til høsten 2015 som var vårt første år på jakt. Det var en flott opplevelse for to-og firbeinte og orrfuglene sklei ned på høykant som en del av nyttårsmenyen det året.

Jakt – høstferien 2015