Hvem er vi

Vi er ‘familien fjolls til fjells’ og vi består av pappa Jørgen – 45 år, mamma Monica – 44 år, Julie – 13 år, Herman – 15 år og jakthunden Tyr på 7 år. Vi bor i Gjerdrum i Akershus – tett innpå Romeriksåsen som er et ypperlig utgangspunkt for turer i skogen. Sommerstid blir det fotturer, sykling og jakt mens om vinteren går vi mye på langrennsski.

Vi er en helt vanlig familie og som mange andre blir det en hektisk hverdag, men vi prøver å få klemt inn litt friluftsliv innimellom. Barna har kommet i en alder hvor det ikke alltid er like stas å være med mamma og pappa ut på tur, men her gjelder det å være kreativ og finne på nye sprell som fenger ungdommen.

Mamma, Monica, er turleder for Gjerdrum Turlag og DNT Gudbrandsdalen og er kanskje den mest tur-ivrige i flokken. Hun har stadig nye turplaner og øver seg innimellom på sitte litt mer i ro:)

Vi har hytte på Vinstra i Gudbrandsdalen hvor vi tilbringer mye av fritiden vår. Turer i nærmiljøet der er det som startet smaken på friluftslivet og hvor vi fortsatt kan oppleve de fineste turøyeblikkene. Man trenger ikke gå langt på tur og eller ha masse fancy og dyrt utstyr for å oppleve fjelleventyret. Det enkle og nære gir ofte de beste opplevelsene!

Pappa Jørgen & Tyr
Mamma Monica
Julie
Herman