Klar for vår?

Vi er fremdeles i vintermåneden februar, men lukten og følelsen av vår er rett rundt hjørnet. Sammenlignet med fjorårets fantastiske lange vinter med tonnevis av snø kjennes det ut som om denne vinteren bare fløy av gårde.

Årets vinterferie ble selvsagt tilbrakt til fjells for vår del med en god blanding av litt ferie og litt jobb. Det ble mange fine dager utendørs i vekslende vintervær – alt fra strålende sol til tett tåke. En av dagene på jobb var jeg så heldig å få ta turen ned i jettegrytene i Espedalen – til selveste Helvete! Spektakulær natur og flotte isformasjoner fikk vi oppleve på vår vandring nede i elvedalen.

Innerst inne kjenner jeg nå at kroppen er klar for vår – gleder meg til å finne frem joggesko og sykkel. Det er rart dette med årstider; når det er vinter gleder vi oss til våren, om våren ser vi frem til sommeren……alltid noen nye og spennende eventyr å hige etter.

Mai 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s