Langturen Jotunheimstien

Januar 2020

Det er ikke alle planlagte tur-prosjekter som går helt etter planen. Da jeg sent i høst drømte om ny langtur så jeg ikke helt for meg at årets vinter skulle bli så snøfattig her nede på Østlandet. Med de siste vintrene friskt i minne fantaserte jeg om å kunne legge ut på mange fine helge-skiturer og sakte men sikkert jobbe meg nordover mot Gjendesheim. Med lite snø har det kun blitt noen få skiturer ut fra Brovoll og Lygna. Fra Lygna fikk jeg gått både litt sørover og litt nordover så nå gjenstår bare et lite strekke mellom Brovoll og Sagvollen. I tillegg er det litt mer hektisk på jobb dette året enn i fjor så da blir det mindre tid til friluftsliv akkurat nå.

Ut på ski – alltid blid:)

I månedsskiftet mars/april var planen å legge ut på ski gjennom deler av Langsua sammen med min turleder venninne, Evelina. Med hele verden snudd opp ned ble ikke det mulig så nå er langturen lagt på is inntil videre og så får vi gjenoppta det prosjektet når hverdagslivet er tilbake til normalen. I mellomtiden nyter jeg livet hjemme med flokken min og etterhvert nærturer i Romeriksåsen når helsa er gjenvunnet:)

Høgkorsplassen januar 2020

Det viktigste med turene er at jeg skal kose meg og nyte å være på tur. Derfor får jeg legge ut på tur når det passer, og så kommer vi i mål på Gjendesheim til slutt:)

Vinteren 2020

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s