Klare for langtur

Sekker og utstyr er pakket og dagen er kommet for avreise til Trøndelag og langtur for hele gjengen. Gjett om vi gleder oss!

Den siste ferieuka har vi tilbrakt på ulike nærturer og vi jentene dro på overnattingstur til Dørålen i Rondane, mens gutta var en tur hjemom i Gjerdrum for å sjekke hus & hage.  Julie og jeg skulle egentlig telte i Dørålen, men med fare for tordenvær turde vi ikke og valgte istedet å leie en fjellstyre hytte på inatur.no.

Ellandkollbue var en koselig liten hytte 2 km fra Dørålen turisthytte – plassert på en liten høyde med god utsikt. På kvelden satt vi ute og så på en elgku og kalv som tuslet på andre siden av dalen – ganske magisk. Og jaggu så vi ikke enda to elger dagen derpå – føltes som vi var på elgsafari jo:)

Julie og jeg gikk tur inn mot Dørålglupen – av mange kalt ‘porten til Rondane’. Vi vasset i bekken og rastet lenge i sola mens vi så ned mot Dørålseter.

Nå gjenstår bare å pakke bilen – neste stopp Stjørdal! Vi tar en natt der før vi setter oss på bussen mot Stugudalen i morgen ettermiddag og legger ut på vår første etappe av ‘Norge på tvers’, fra svenskegrensen og inn mot Nedalshytta. Planen er å ankomme Stjørdal igjen fredag 3. august etter å ha tilbakelagt 120 km. Følg oss underveis på Instagram – også på Topps sin Instagram der vi styrer MyStory på vår vandring de neste 8 dagene.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s